top of page
  • Foto van schrijverMariel Ganzeboom

Voedzaam én lekker tussendoortje

Chocola... Wie houdt er niet van?! Deze havermout brokken met pindakaas en chocolade zijn voedzaam en tè lekker! Je hebt maar vijf ingrediënten nodig en een koelkast. Super easy. Gauw aan de slag dan kun je over een paar uurtje smullen van deze snicker sensatie.



Wat heb je nodig voor 8 stukken?


10 el havermout

3 el pindakaas

2 el honing

25 gram pure chocolade

1 el olijfolie


Hoe maak je het?


Bekleed een klein vierkant bakje (tupperware of bakvorm) met bakpapier. Laat de olijfolie op laag vuur smelten in een pannetje samen met de pindakaas, chocolade en honing. Voeg de havermout toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over het bakje. Zet het bakje in de koelkast en laat minimaal drie uur uitharden. Snijd het in stukken, repen, blokken, wat je wilt. Eet smakelijk!




101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page