Over mij

Goosebumps! Ofwel kippenvel.

Waar krijg jij dat van? Van mooie verhalen? Van bijzondere momenten? Van samenzijn met vrienden en familie? Van muziek?  

Ik deel op mijn website Goosebumps graag mijn gedachten over leefstijl, mindset, voeding, reizen en het leven in het algemeen. Om je aan het denken te zetten en misschien zelfs nog wel een stapje verder. Om je te inspireren. Je leven leuker te maken. Waardevoller.

 

Ik ben Mariël Ganzeboom. Naast het schrijven voor Goosebumps werk ik als Marketing en Communicatie adviseur bij MEPD. Een stimulerend en bijzonder bedrijf waar dagelijks nagedacht wordt over passie, drijfveren, werkgeluk en ontwikkeling. En hoe we mensen daarbij kunnen helpen én bij hun (soms gedwongen) zoektocht naar een nieuwe baan. Zij moeten zichzelf opnieuw uit vinden. Dat gaat met vallen en opstaan. Zij zijn voor mij een ware inspiratiebron. 

Thuis in Zenderen woon ik met Geert. In de weekenden zijn we samen met onze studerende tweeling Lars en Nynke. Koken, lang tafelen en filosoferen over het leven houdt ons dan bezig. Mijn passie voor koken is er eentje die ik ook graag met je deel. Vanwege mijn intolerantie voor tarwe en lactose blijven we creatief en bedenken we de lekkerste recepten die voor iedereen geschikt zijn. 

Naast dat lekkere eten is er ook voldoende ruimte voor beweging. Ik loop hard en fiets op de mtb door de Twentse bossen. Volg yogalessen via YouTube en zoek daar ook regelmatig lessen om op kracht te trainen. 

Een andere passie is reizen. Reizen verbreedt de horizon. Het beneemt je de adem. Het zorgt voor kippenvel-momenten. De wereld is zo mooi. 'I haven't been everywhere, but it's on my list.'

Wil je geïnspireerd worden? Houd me dan in de gaten op de diverse kanalen. Of schijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Mariel.jpg
Meld je aan en blijf maandelijks op de hoogte!

Bedankt!