top of page

Over mij

Goosebumps! Ofwel kippenvel.

Waar krijg jij dat van? Van mooie verhalen? Van bijzondere momenten? Van samenzijn met vrienden en familie? Van muziek?  

Ik deel op mijn website Goosebumps graag mijn gedachten over leefstijl, mindset, voeding, reizen en het leven in het algemeen. Om je aan het denken te zetten en misschien zelfs nog wel een stapje verder. Om je te inspireren. Je leven leuker te maken. Waardevoller.

Wie is ik? Ik ben Mariël Ganzeboom. Naast het schrijven voor Goosebumps werk ik als communicatie marketing adviseur 2 dagen in de week bij het ROC en 2 dagen bij MEPD. Leuke, stimulerende bedrijven waar dagelijks nagedacht wordt over passie, drijfveren, werkgeluk en ontwikkeling. Dat is voor mij een ware inspiratiebron. 

Thuis in Zenderen woon ik met Geert en hond Syb. In de weekenden vallen de tweeling Lars en Nynke met regelmaat binnen. Koken, lang tafelen en filosoferen over het leven houdt ons dan bezig. Mijn passie voor koken is er eentje die ik ook graag met je deel. Vanwege mijn intolerantie voor gluten en lactose blijven we creatief en bedenken we de lekkerste recepten die voor iedereen geschikt zijn. 

Naast lekker eten is er ook voldoende ruimte voor beweging. Ik fiets graag op de mtb door de Twentse bossen en volg pilates- en yogalessen via YouTube. Bovendien ben ik als gastschrijver voor Reisreport ook vaak op pad om mooie wandelingen te ontdekken én delen. Een andere passie is reizen. Reizen verbreedt de horizon. Het beneemt je de adem. Het zorgt voor kippenvel-momenten. De wereld is zo mooi. 'I haven't been everywhere, but it's on my list.' 

Wil je geïnspireerd worden? Houd me dan in de gaten op de diverse kanalen. 

Mariel.jpg
Meld je aan en blijf maandelijks op de hoogte!

Bedankt!

bottom of page