top of page
  • Foto van schrijverMariel Ganzeboom

Luchtig en snel bananenpannenkoekje

Ik ben dol op pannenkoeken, maar eigenlijk alleen de zoete varianten. Dus eet ik 'm bij voorkeur als ontbijt. Met dit gezonde, snelle pannenkoekje kun je al kanten op. ik beleg 'm met fruit en een toef kokosyoghurt. Maar je kan natuurlijk zelf je toppings kiezen. En houd je van hartig? Dan is een plakje kaas en spek misschien wel helemaal jouw ding. Lees je mee hoe je deze pannenkoek snel op de tafel krijgt?


Wat heb je nodig voor 1 grote pannenkoek


2 eieren

1 banaan

peper, zout, kaneel

scheutje (kokos)olie

kokosyoghurt (of kwark)

blauwe bessen

aardbeien

kokossnippers


Hoe maak je het?


Meng de eieren, banaan, peper, zout en kaneel tot een glas mengsel. Doe een scheutje olie in een antiaanbakpan en verdeel het mengsel mooi over de pan. Even op hoog vuur en draai dan terug. Laat de pannenkoek rustig bruin stollen en mooi bruin worden. Keer om wanneer het mooi stevig is. Pak een bord en leg de pannenkoek erop. Leg in het midden een bolletje kokosyoghurt. Decoreer met de aardbeien, blauwe bessen en de kokossnippers. Laat het smaken!

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page