top of page

Smaakvol herfstachtig kruidcakeje šŸ

  • Foto van schrijver: Mariel Ganzeboom
    Mariel Ganzeboom
  • 11 okt 2020
  • 1 minuten om te lezen

Light up the herfst! Net een heel frisse neus gehaald. En nu tijd voor een heerlijk glutenvrij kruidcakeje. Super smaakvol Ʃn hartverwarmend op stormachtige en donkere dagen. Vroeger was ik dol op ouwe wijvenkoek. Dit komt aardig in de buurt. Sweat memories.


Ingrediƫnten voor 3 taartjes


120 gram amandelmeel

3 el appelstroop

2 tl koek- en speculaas kruiden

2 tl kaneel

1 tl bakpoeder

2 eieren

Scheut (amandel)melk

Handje rozijnen

Handje walnoten


Hoe maak je het?


Verwarm de oven voor op 180 graden. Pak de vormen en bekleed het met bakpapier. Meng alle ingrediƫnten in een kom en spatel goed om. Schenk het mengsel in de vormpjes. De oven doet daarna het werk; na 25 minuten zijn de glutenvrije kruidcakejes klaar. Even laten afkoelen en proeven maar. Eet smakelijk!


Comments


Mariel.jpg

Goosebumps! Ofwel kippenvel.

​

Waar krijg jij dat van? Van mooie verhalen? Van bijzondere momenten? Van samenzijn met vrienden en familie? Van muziek?  

​

Ik deel op mijn website Goosebumps graag mijn gedachten over leefstijl, mindset, voeding, reizen en het leven in het algemeen. Om je aan het denken te zetten en misschien zelfs nog wel een stapje verder. Om je te inspireren. Je leven leuker te maken. Waardevoller.

Meer lezen....

 

Blijf op de hoogte!

Bedankt!

bottom of page