top of page
Foto van schrijverMariel Ganzeboom

Smaakvol herfstachtig kruidcakeje šŸ

Light up the herfst! Net een heel frisse neus gehaald. En nu tijd voor een heerlijk glutenvrij kruidcakeje. Super smaakvol Ć©n hartverwarmend op stormachtige en donkere dagen. Vroeger was ik dol op ouwe wijvenkoek. Dit komt aardig in de buurt. Sweat memories.


Ingrediƫnten voor 3 taartjes


120 gram amandelmeel

3 el appelstroop

2 tl koek- en speculaas kruiden

2 tl kaneel

1 tl bakpoeder

2 eieren

Scheut (amandel)melk

Handje rozijnen

Handje walnoten


Hoe maak je het?


Verwarm de oven voor op 180 graden. Pak de vormen en bekleed het met bakpapier. Meng alle ingrediƫnten in een kom en spatel goed om. Schenk het mengsel in de vormpjes. De oven doet daarna het werk; na 25 minuten zijn de glutenvrije kruidcakejes klaar. Even laten afkoelen en proeven maar. Eet smakelijk!


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page