Light up the herfst! Net een heel frisse neus gehaald. En nu tijd voor een heerlijk glutenvrij kruidcakeje. Super smaakvol Ć©n hartverwarmend op stormachtige en donkere dagen. Vroeger was ik dol op ouwe wijvenkoek. Dit komt aardig in de buurt. Sweat memories.
Ingrediƫnten voor 3 taartjes
120 gram amandelmeel
3 el appelstroop
2 tl koek- en speculaas kruiden
2 tl kaneel
1 tl bakpoeder
2 eieren
Scheut (amandel)melk
Handje rozijnen
Handje walnoten
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 180 graden. Pak de vormen en bekleed het met bakpapier. Meng alle ingrediƫnten in een kom en spatel goed om. Schenk het mengsel in de vormpjes. De oven doet daarna het werk; na 25 minuten zijn de glutenvrije kruidcakejes klaar. Even laten afkoelen en proeven maar. Eet smakelijk!
Comments