• Mariel Ganzeboom

Smaakvol herfstachtig kruidcakeje 🍁

Light up the herfst! Net een heel frisse neus gehaald. En nu tijd voor een heerlijk glutenvrij kruidcakeje. Super smaakvol én hartverwarmend op stormachtige en donkere dagen. Vroeger was ik dol op ouwe wijvenkoek. Dit komt aardig in de buurt. Sweat memories.


Ingrediënten voor 3 taartjes


120 gram amandelmeel

3 el appelstroop

2 tl koek- en speculaas kruiden

2 tl kaneel

1 tl bakpoeder

2 eieren

Scheut (amandel)melk

Handje rozijnen

Handje walnoten


Hoe maak je het?


Verwarm de oven voor op 180 graden. Pak de vormen en bekleed het met bakpapier. Meng alle ingrediënten in een kom en spatel goed om. Schenk het mengsel in de vormpjes. De oven doet daarna het werk; na 25 minuten zijn de glutenvrije kruidcakejes klaar. Even laten afkoelen en proeven maar. Eet smakelijk!


23 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven