top of page

Homemade Granola

  • Foto van schrijver: Mariel Ganzeboom
    Mariel Ganzeboom
  • 22 mei 2020
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 27 mei 2020

Een overheerlijke homemade Granola. Het voordeel van zelf maken? Je weet precies welke ingrediënten er inzitten. No worries over buikpijn. En voeg toe wat je zelf lekker vindt!



Ingrediënten voor een grote weckpot


200 gram havervlokken

100 gram gemengde ongezouten noten

50 gram pompoen- en zonnebloempitten

30 gram kokoschips

2 el kokosolie

Kaneel, curcuma, peper en snufje zout

Bakpapier


Hoe bereiden?

Verwarm de kokosolie even in de magnetron tot het vloeibaar is. Verwarm de oven op 180C. Leg bakpapier op de bakplaat. Meng de havervlokken met de noten, pitten en kokoschips. Een flinke el kaneel, wat curcuma, snufje zout en peper. Schenk de gesmolten kokosolie erover en meng even goed. Verdeel over de bakplaat en zet 20 minuten in de oven. Laat even afkoelen en vul je weckpot. Eet smakelijk!

Comments


Mariel.jpg

Goosebumps! Ofwel kippenvel.

Waar krijg jij dat van? Van mooie verhalen? Van bijzondere momenten? Van samenzijn met vrienden en familie? Van muziek?  

Ik deel op mijn website Goosebumps graag mijn gedachten over leefstijl, mindset, voeding, reizen en het leven in het algemeen. Om je aan het denken te zetten en misschien zelfs nog wel een stapje verder. Om je te inspireren. Je leven leuker te maken. Waardevoller.

Meer lezen....

 

Blijf op de hoogte!

Bedankt!

bottom of page